HET VOLGEN VAN THEORIELESSEN

Het theorie-examen voor je B-rijbewijs voorbereiden gaat erg makkelijk bij 3D Theorie: maak een account aan, schaf één van de pakketten aan die je wilt aan en ga aan de slag:

Alleen oefenen voor het theorie-examen
Alleen de theorie leren
Leren en oefenen voor het theorie-examen

Weet je niet welk pakket het beste bij je past? Bekijk dan gratis en geheel vrijblijvend de demo, door je aan te melden op de homepage via onderstaande link:

Klik hier voor 3dtheorie

HOE WERKT HET?

De gebruiker gaat naar Producten en kiest uit het pulldownmenu het pakket uit wat hij/zij aan wil schaffen.
Vervolgens maakt de leerling een account aan en bevestigd deze via het opgegeven e-mailadres (verplicht).
Zodra de betaling via iDEAL is afgerond, wordt de cursist terugverwezen naar de website waarna deze meteen aan de slag kan gaan met het aangeschafte pakket.

Als je een pakket hebt aangeschaft, kun je op elk tijdstip en vanaf elke willekeurige computer met internet inloggen en aan de studie voor je theorie-examen gaan, tot je uren op zijn. Ben je dan nog niet zeker van jezelf, kun je altijd nog wat meer studie-uren inkopen.

 

 

Theorie goed leren

Een goede automobilist die zich aan de regels houdt, weet in alle omstandigheden hoe hij moet handelen en zal daardoor veel minder betrokken zijn bij verkeersongevallen. Daarom is het noodzakelijk om de theorie van tevoren goed te kennen, en dat is weer de reden waarom je theorie-examen moet doen.

De theorie bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen. We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens, zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.

De oefenexamens bestaan - net als het echte theorie-examen - uit vijfentwintig vragen gevaarherkenning (waarvan je er dertien goed moet hebben) en dertig wet- en regelkennisvragen, aangevuld met tien inzichtvragen. Van die laatste veertig moet je er vijfendertig goed hebben. De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!

Kort informatieoverzichtje

Verkeersschool Roy Heijnens
Klingstraat 6
6441 KG Brunssum 
E-mail: royheijnens@hotmail.com

Telefoonnummer: 045-5258765  (van 9.00 tot 22.00 uur)
Bij geen gehoor: 06-54783109 

Like ons op Facebook!!!


Lessen in een schakelauto.....

 


Lessen in een automaat......

 

© Copyright Verkeersschool Roy Heijnens
Webdesign: BT Webdesign